• Czcionka:
  • A
  • A+
  • A++
  • ikona resetu interlinii
  • ikona większej interlinii+
  • Kontrast:
  • ikona włączania kontrastu
  • ikona wyłączania kontrastu
  • Mapa strony:
  • ikona mapa strony 
  • Facebook :
  • 800px Facebook f logo 2019
Trójka uczniów technikum żywienia wzięła udział w międzynarodowym kulinarnym campie - Skills challenge summer camp, który odbywał się w Łodzi. Od 31 lipca do 5 sierpnia uczniowie mieli okazję pracować w międzynarodowej 
Akademii kulinarnej Ashanti pod okiem wyśmienitych fachowców. Podczas tego wyjątkowego tygodnia zapoznali się że sztuką carving, przygotowania pralin, ramenu a także, odbyli warsztaty sommelierskie. Intensywny tydzień zakończono uroczystym podsumowaniem o wręczeniem certyfikatów. Pola Pyzdrowska, Paulina Wojtyła z klasy 4 oraz Jakub Jacolik z klasy 2 z pewnością już wkrótce wykorzystają zdobytą wiedzę i doświadczenie w zbliżającym się roku szkolnym. Warto dodać, że w campie brało udzial.15 osób - 3 z zagranicy, 12 z Polski, w tym aż troje z naszej szkoły. Fundatorem szkolenia jest FRSE i Erasmus +
Trójka uczniów technikum żywienia wzięła udział w międzynarodowym kulinarnym campie - Skills challenge summer camp, który odbywał się w Łodzi. Od 31 lipca do 5 sierpnia uczniowie mieli okazję pracować w międzynarodowej 
Akademii kulinarnej Ashanti pod okiem wyśmienitych fachowców. Podczas tego wyjątkowego tygodnia zapoznali się że sztuką carving, przygotowania pralin, ramenu a także, odbyli warsztaty sommelierskie. Intensywny tydzień zakończono uroczystym podsumowaniem o wręczeniem certyfikatów. Pola Pyzdrowska, Paulina Wojtyła z klasy 4 oraz Jakub Jacolik z klasy 2 z pewnością już wkrótce wykorzystają zdobytą wiedzę i doświadczenie w zbliżającym się roku szkolnym. Warto dodać, że w campie brało udzial.15 osób  - 3 z zagranicy, 12 z Polski, w tym aż troje z naszej szkoły. Fundatorem szkolenia jest FRSE i Erasmus +

facebook

youtube

instagram
274225865 4983986018324116 7077637840486135471 n