W miniony weekend grupa 19 uczniów z klas technikum żywienia i usług gastronomicznych, hotelarstwa i reklamy zakończyła 3 – tygodniowy staż w Hiszpanii. Młodzież oprócz tego, że doskonaliła swoje umiejętności zawodowe, miała okazję poznać kulturę, historię i architekturę pięknej Andaluzji. Zwiedzali takie miasta jak Sewilla, Kadyks, Kordoba i Malaga. Degustowali także specjały kuchni hiszpańskiej. Na pochwałę zasługuje łatwość, z jaką nawiązywali kontakty i pokonywali bariery językowe. Mimo, że początkowo każdy miał lekkie obawy związane z wyjazdem, to wszyscy zadowoleni, pełni wrażeń i bogaci w nowe doświadczenia wrócili do domu. Zdobyta wiedza i umiejętności z pewnością zaowocują w przyszłości, a miłe wspomnienia pozostaną w pamięci na długo. Zapraszamy do fotorelacji z wyjazdu:
https://prezi.com/view/