Szanowni Państwo,
zapraszamy serdecznie
uczniów klas gastronomicznych do udziału
w III ogólnopolskim konkursie artystycznego dekorowania pierników „dekor – PIERNIK – art”
tytułem przewodnim są "ANIOŁY"
Konkurs skierowany jest do uczniów wszystkich typów szkół o profilu gastronomicznym, bądź pokrewnym. Składa się z trzech etapów: zgłoszeń, oceny oraz przygotowania prac przez finalistów oraz finału.
Organizatorem konkursu jest Zespół Szkół Ekonomiczno – Usługowych im. Fryderyka Chopina w Żychlinie
Konkurs odbywał się będzie od 1 listopada do 8 grudnia 2022 roku, a finał odbędzie się 8 grudnia 2022 roku w Dydaktycznym Centrum Gastronomicznym Zespołu Szkół Ekonomiczno - Usługowych im. F. CHopina w Żychlinie
Celem konkursu jest podtrzymanie wśród młodzieży tradycji bożonarodzeniowych w tworzeniu piernikowych dekoracji, poznawanie i wykorzystywanie różnych dekoracji cukierniczych
Wszystkie szczegóły znajdą Państwo z załącznikach, a w razie pytań prosimy o kontakt mailowy Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.